Recensies

16 reacties

 1. De afgelopen jaren al diverse malen met Henny gewerkt waarbij ik hem heb leren kennen als iemand die open staat voor de realiteit en daarbij de wetenschap niet uit het oog verliest.
  Kwaliteiten : Kan werken met dead lines, ter zake kundig en prettig in de communicatie.
  Van harte aan te bevelen bij roetonderzoeken of andere luchtproblematiek.

 2. John van de Langkruis (Ketenbeheerder Housing at Prorail)

  Freemont hebben we ontmoet op een hectisch moment in een project. Een gedreven club die in staat is om met druk en krappe deadlines van de klant om te gaan. Ze begrijpen de wens van de klant en denken hierin mee. Geven eerlijk advies en gaan op een eerlijke manier met de klant om. Indien ik weer voor een nood situatie staat zal ik zeker Freemont bellen voor advies en hulp.

 3. Corra Koppellaar (Communicatie & Marketing, Grafisch Ontwerper)

  Betrouwbaar, grondig, accuraat, kennis van zaken, materiaalkennis, bouwtechnisch inzicht. Dat zijn allerlei eigenschappen die bij me opkomen als ik denk aan de samenwerking met Henny. Dit in combinatie met zijn sociaal gevoel en humor is hij enorm prettig om mee samen te werken! En vooral… afspraak is afspraak.

 4. ing. Luuc Geeraets NIVRE-RE (schade-expert at Achmea)

  Hallo Henny, Inmiddels tweemaal gebruik van je gemaakt. In beide gevallen een objectief oordeel geveld, waarmee ik en de klant geholpen zijn. Ik hoop in de toekomst meer gebruik van je te maken.
  Vriendelijke groet, Luuc Geeraets

 5. Rob Lengkeek (Ing & MSc at Lengkeek)

  ik kan Freemont aanbevelen als contract partner voor schaden met luchtcontaminaties van allerlei aard. De analyseapparatuur en servicegerichtheid zijn bij Freemont sterke punten evenals de prijs/kwaliteitverhouding, en hebben bovendien een sterke oplossingsgerichtheid die de feiten recht blijft doen.

 6. We, as Maersk Benelux, hired Freemont to do measurements on environmental issues that have an influence on our workers. When discussing how the setup of the project was Henny was able to explain his specialistic knowledge in plain understanbale language.
  We started the project and insturments had to be repostioned every week. When this was done and questions were asked by staff members Henny always took the time to explain what he was doing and what the intruments were used for.
  The final report was clear and I as the HSE Manager within Maersk Benelux responsipble for the project was able to explain the report to management and staff members.
  In short Henny is a person who knows his job but also like what he is doing.

 7. Freemont is voor mij een betrouwbare partner in het herstel na brand. Duidelijke en zeer snel geleverde rapportages. Buitengewoon sterk punt van Henny is dat hij zich niet tot uitspraken laat verleiden waar hij later niet achter kan staan. De analyse spreekt uiteindelijk en dat ervaar ik als zeer professioneel.
  Freemont heeft zich ontwikkeld tot een partner die de concurrentie ver achter zich laat.

 8. L. Linger (De Nederlandse Bank NV)

  Rapporten van Freemont zijn altijd erg duidelijk en spreken voor zich. Indien gewenst willen zij langs komen voor toelichting. Bleek bij ons niet nodig maar werd door DNB erg op prijs gesteld.
  Verder worden de korte lijnen als positief ervaren. Ook de aangeboden begeleiding bij projecten die niet rechtstreeks door Freemont worden uitgevoerd worden goed begeleid.
  Tot slot worden de snelle opvolging van offertes en metingen als prettig ervaren. Meestal sneller en eerder dan de gewenste termijnen.

 9. B. van Garderen ( Veolia)

  Ik ben erg te spreken over de samenwerking met Freemont. Mijn tevredenheid wordt voornamelijk ingegeven door de korte lijnen, de
  goede bereikbaarheid van Freemont en de duidelijke rapporten. Ook de snelle reactietijd op offerteverzoeken en andere, soms algemene vragen of verzoeken om advies worden gewaardeerd.
  Eveneens ervaar ik het als prettig dat Freemont openstaat voor overleg en het meedenken in oplossingen aan de hand van de onderzoeksresultaten.
  Ik benadrukt graag mijn tevredenheid over de service en kwaliteit
  van Freemont.

 10. L.W.H. Bolk (Gemeente Emmen)

  Freemont is een bedrijf met medewerkers met ruime kennis en ervaring ten aanzien van het binnenklimaat. Door vooraf goed naar de klant te luisteren komt er een objectieve en betrouwbaar rapport. Als organisatie kun je dan vervolgens acties ondernemen om de klachten te verminderen. Binnenklimaat blijft altijd een subjectieve beleving. Maar door de goede samenwerking met Henny en Angelique kun je de kwaliteit van het binnenklimaat goed verbeteren.
  De kracht zit in het mondeling toelichten en de after sales. Kom je er niet uit of wil je aanvullende uitleg of advies. Het is altijd mogelijk. Kortom ze zijn snel en betrouwbaar als partner.

 11. J. de Wit (Provinciehuis Drenthe)

  Freemont heeft bij ons een tweetal onderzoeken uitgevoerd om enerzijds de werking van de klimaatinstallatie te onderzoeken en anderzijds het effect van menselijk gedrag op fysische parameters te meten. Daarbij hebben ze goed meegedacht over welk onderzoek zinvol is. Ook hebben ze veel aandacht besteed aan gesprekken met medewerkers om de klachten te horen en tevens medewerkers een spiegel voor te houden over hun eigen gedrag en de gevolgen daarvan op het klimaat.

 12. L. de Bruin (Lengkeek Expertise)

  Aanpak is correct, nabellen ook. Zeker als andere nog vragen hebben, dubbellcheck door Freemont wordt zeer
  gewaardeerd. Ben heel tevreden.

  Leo

 13. G. Renes (Dura Vermeer Vastgoed Service BV)

  Prima samen werking omtrent gevraagde meldingen, betreffende uitvoeren van klimaat onderzoeken in woningen met aanleveren rapportage.

 14. M. Albrecht (Rabovastgoedgroep)

  Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Freemont. Snel, accuraat en vakkundig.

 15. A.M. Schmitt (Ymere)

  Ik heb altijd goede contacten met mevrouw Paassen en ben zeer tevreden over de werkwijze, de integriteit die zij
  richting onze organisatie Ymere hanteert. Geeft goede adviezen en is punctueel. Afspraak is voor haar afspraak en dat
  wordt gewaardeerd

 16. Freemont BV heeft bij ons kinderdagverblijf een preventieve desinfectie behandeling, voor ruimtelucht en oppervlakken, uitgevoerd. Doelstelling was de speelomgeving voor de kinderen alsmede de werkom-geving voor de medewerksters te optimaliseren. In dit kader wordt deze behandeling periodiek uitgevoerd

  Met het desinfectie apparatuur zijn ze in staat op een veilige, eenvoudige, snelle en voor de omgeving niet belastende methode allerlei oppervlakken , zoals kindermatrasjes,speel-goed,aankleedkussens (preventief) te desinfecteren.

  Met deze methode wordt er op een verantwoorde en duurzame wijze gedesinfecteerd zonder de omgeving, medewerkers en kinderen bloot te stellen aan chemische verontreinigingen zoals chloor en alcohol.

  Kortom Freemont is een professioneel team die gemotiveerd en vakkundig te werk gaan.
  Kinderdagverblijf Pino, Dreumel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *